tungelund dk.jpg

 

 

 

Højmark Rejser (Uddrag af pressemeddelelser)

 

Ibiza rykkes til Alperne

Med nyskabelsen funkytours cementerer Højmark Rejser sin position som et ungdommeligt rejsebureau, der ved, hvad de studerende vil have.

 

 - Hvis du vil sælge ungdomsrejser, må du vide hvad der rør sig. Derfor har de fleste af vores ferierådgivere selv kørt pisterne tynde, og kender hotellerne – og ikke mindst diskotekerne, forklarer 24-årige Bjarke Hansen, tidligere skiguide, inkarneret alpefarer og nu underdirektør i Højmark Rejser.

De næsten 20 ferierådgivere hos Højmark Rejser har alle flere års erfaring i Alperne, enten som skiguide eller destinationschef, og kender derfor både terræn og nattelivet på nærmeste hold.

Og det er i byerne Saalbach, Ischgl og St. Johann at vinterlivet leves. I disse kanonfede skiområder pumper en jernhård rytme, hvor kun de sejeste holder snuden oven vande en hel uge. Afterskien trækker, om ikke tænder ud, så i hvert fald tusindvis af unge til nogle af Østrigs bedste skiområder.

 - På funkytours destinationerne er de skimæssige udfordringer helt i top, og pisterne kan køres i farverne blå, røde, sorte eller offpiste, alt efter temperament og niveau. Og pistekilometerne er nogle af de allerbedste, forsikrer Bjarke Hansen.

 Men selv om skiløbet er dagens omdrejningspunkt, er det ikke nødvendigt at være skiekspert for at være med på funkytours.